Rüyada gümüş almak

Rüyada gümüş almak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş almak gördüyseniz:

  • Net olmamanız veya kendi araştırmanızı kendiniz yapmamanız durumunda yanlış bilgiler edinebilir veya yanlış yönlendirilebilirsiniz.

Rüyada gümüş yüzük taktığını görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş bilezik bozdurmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş suyu görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş hediye görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın delalet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek masa başı bir işe girileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Rüyada gümüş çerçeve görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top