Rüyada hamile bir kadın görmek

Rüyada hamile bir kadın görmek durumun değişmesine, yeni bir sayfa açacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sorumlulukların azalacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile bir kadın gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada hamile kadın taşımak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kadını hamile görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada hamile kadına elma vermek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, yüksek moralli olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı hamile kadın görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top