Rüyada iki göz bebeği görmek

Rüyada iki göz bebeği görmek afiyette ve keyifte olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rızkın çoğalacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki göz bebeği gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, işlerinde verimin artacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek sorunların günden güne daha da artacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz bebek görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç gözlü bebek görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözleri mavi bebek görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bebek sevmek çok büyük özgüven kazanacağına, bolluğa kavuşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top