Rüyada iki kişinin nişanlandığını görmek

Rüyada iki kişinin nişanlandığını görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, maneviyatının çökeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına yorulur.

Rüyada iki kişinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada nişanlandığın kişiyi görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kişiyle nişanlanmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada aynı kişiyle tekrar nişanlanmak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top