Rüyada iki kolye takmak

Rüyada iki kolye takmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada iki kolye takmak gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Rüyada altın kolye takmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pırlanta kolye takmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna kolye takmak hüsrana uğratacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kolye takmak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kolyesini takmak eve kapanıp, kendine döneceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuktan kolye takmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, günahların af olacağına rivayet eder.

Rüyada birisine kolye takmak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top