Rüyada iki tabanca görmek

Rüyada iki tabanca görmek bir takım sorunlar çıkacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tabanca gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Rüyada ölüden tabanca almak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Rüyada beline tabanca takmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek işlerinden feragat edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işarettir.

Rüyada tabancayla öldürmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada tabanca tuttuğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet eder.

Rüyada belde tabanca görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, zarara gireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top