Rüyada karısının başkasıyla öpüştüğünü görmek

Rüyada karısının başkasıyla öpüştüğünü görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yoksul için zenginliğe, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada karısının başkasıyla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada karısını çok güzel görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısıyla beraber olmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada karısının aldattığını öğrenmek risk almaktan özenle kaçınacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını tokatlamak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin daha çok kazanacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını boşamak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, rızkın kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top