Rüyada karısının görmek

Rüyada karısının görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayır ve bereketin artmasına delalet etmektedir.

Rüyada karısının gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abi karısını görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin karısını görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının ihanet ettiğini görmek düzeninin yıkılmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada karısının aldatıldığını görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada karısına küfür etmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada karısını öldü görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top