Rüyada kedi ayağı görmek

Rüyada kedi ayağı görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ayağı gördüyseniz:

  • Beklenilmedik durumlar nedeniyle kayıplar ya da olumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada iki ayaklı kedi görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağını kedi ısırmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin ayağının koptuğunu görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ayağı görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada altı ayaklı kedi görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Rüyada kedi ayak izi görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali 28 38

Yeni başladğım 1 günlük oto yıkama işinde tempolu ve çalıştğım alan avm otoparkı olduğu için sıcak ve havasız durmadan aralıksız terliyorum. İşten geldikten sonra arkadaşım bana bir esnafın yanında sana iş buldum demesiyle karşılandım. Gece yatmadan kedimi okşadım ve 2 saat sonra hemen geri uyandım korkumdan.
Gördüğüm rüya da kedinin 1 arka ayağı diz kapağımın az üzerinde yapışık bütünleşmiş şekildeydi. Zorlayıp İki elimle tutup çıkardım. İz kan gibi bir şey kalmamıştı ve rüya sonlanmıştı.

Scroll to Top