Rüyada kedi kedi görmek

Rüyada kedi kedi görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, para sahibi olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kedi gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Rüyada yavru sokak kedisi görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört tane kedi görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedi ezmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kızartmak şansının yaver gideceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediye süt vermek işlerin günden güne artacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek işinin de hep yürüyeceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kedi beslemek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin zıpladığını görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top