Rüyada kel olmak

Rüyada kel olmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, bir ortaklık kurulacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına rivayet eder.

Rüyada kel olmak gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada saçını kel kestirmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kel bir kadın görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kafanı kel görmek kötü yollara gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada kel adam görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bir sınavdan geçileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada kendini kel görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, böylece yüzünün güleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini kel görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada basini kel görmek kafasını rahatlatacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top