Rüyada kendi ayağında yara görmek

Rüyada kendi ayağında yara görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kendi ayağında yara gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Rüyada ayağı yara görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının altında yara görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ayak altında yara görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayağında yara görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada ayak yarası görmek o kişiye zararının dokunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak topuğunda yara görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayağından yaralandığını görmek şansının da açık olacağına, yanlış kararlar vereceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top