Rüyada kendi idrarını görmek

Rüyada kendi idrarını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, durulacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi idrarını gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar sıçradığını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun idrar yaptığını görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada idrarı yapmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük idrar görmek onun her zaman başında olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar bulaşmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar torbası görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalet eder.

Rüyada yerlerde idrar görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top