Rüyada kendi okulu görmek

Rüyada kendi okulu görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, bol hayır duası alınacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi okulu gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Rüyada okul servisi kullanmak amaçlarını yerine getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi okul çantası görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada okuduğu okulu görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulun açıldığını görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalettir.

Rüyada okul ders görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini okulda görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada mavi okul önlüğü giymek çok büyük borçlar alacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top