Rüyada kendi silahını görmek

Rüyada kendi silahını görmek özgüveninde artış yaşanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet eder.

Rüyada kendi silahını gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada birini silahla öldürmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yani babasına benzeyeceğine alamet eder.

Rüyada silahlı bir adam görmek yarar getireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada belde silah taşımak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada polisten silah saklamak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, sevinçli bir hayat süreceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada silahı saklamak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada birinde silah görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah ve kan görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet eder.

Rüyada silah bırakmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, çekilen hasretin biteceğine, geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top