Rüyada kendi tabancasını görmek

Rüyada kendi tabancasını görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tabancasını gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada tabanca sesleri duymak maddi açıdan rahata erileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, tatsız haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada tabancalı birini görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sıkıntıların azalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Rüyada tabanca yakalatmak işlerinin günden güne açılacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada tabanca düşürmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada tabanca kullanmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Rüyada küçük tabanca görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa inanılır.

Rüyada iki tane tabanca görmek yeni bir hayata başlayacağına, para biriktirebileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayı düşürmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top