Rüyada kendine büyü yaptığını görmek

Rüyada kendine büyü yaptığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, iftiraya uğrayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada büyümüş çocuğunu emzirmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada göğsünü büyümüş görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına inanılır.

Rüyada üzerinde büyü olduğunu görmek kimden akıl soracağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada büyülü sözler söylemek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü yaptırmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine inanılır.

Rüyada aşk büyüsü yapmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyülü muska görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin büyü yaptığını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top