Rüyada kendine makyaj yapmak

Rüyada kendine makyaj yapmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Rüyada erkeğe makyaj yapmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün makyajı yapmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, dileklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil makyaj yapmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak yeni siparişler alacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top