Rüyada kendini gözlüklü görmek

Rüyada kendini gözlüklü görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işarettir.

Rüyada kendini gözlüklü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir bayanla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada gözlük çaldırmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işarettir.

Rüyada gözlük camı silmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çok para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada numaralı gözlük takmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlük görmek nahoş sözler işiteceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolda gözlük bulmak büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, başarıya ulaşacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top