Rüyada kendini kestiğini görmek

Rüyada kendini kestiğini görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, güven kaybı yaşanacağına, yanlış işler yapacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Rüyada kendini kestiğini gördüyseniz:

  • Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek duygularının karşılık göreceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işarettir.

Rüyada atı kestiğini görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Rüyada pantolon kestirmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret eder.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek başarıya ve zafere doymayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kısacık kestirmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine inanılır.

Rüyada birini saçını kestirmiş olarak görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmiş olmak mali gücünü yitireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine inanılır.

Rüyada babasını kestiğini görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top