Rüyada kendini makyaj yaparken görmek

Rüyada kendini makyaj yaparken görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendini makyaj yaparken gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda oldukça kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada anneye makyaj yapmak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada makyajı silmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada anneyi makyajlı görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı makyaj yapmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz makyajını silmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birine makyaj yapıldığını görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top