Rüyada kendini makyajlı görmek

Rüyada kendini makyajlı görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, düzenin kurulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini makyajlı gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada yüzü makyajlı görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada gözüne makyaj yapmak zamanla daha çok para elde edeceğine, elinin darda kalmayacağına, birçok iş teklifi alınacağına tabir olunur.

Rüyada makyajsız görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işarettir.

Rüyada pembe makyaj yapmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde makyaj görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulur.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top