Rüyada kendini siyah gelinlikle görmek

Rüyada kendini siyah gelinlikle görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, beddua ve ah alacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işarettir.

Rüyada kendini siyah gelinlikle gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Rüyada siyah gelinlik giymek maddi kayıpların olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstü siyah altı beyaz gelinlik görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek mal veya dünyalığına gelecek zarara, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top