Rüyada kendini su kenarında görmek

Rüyada kendini su kenarında görmek dertlerin aşılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendini su kenarında gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada su kenarında olmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun kenarinda oturmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kenarında oturmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, geri plana düşeceğine işarettir.

Rüyada su kenarında yatmak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalettir.

Rüyada su kenarı görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada su kenarında uyumak çekilen yükün hafifleyeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kenarında yürümek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada su kenarında ev almak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top