Rüyada kendini sünnet olmak

Rüyada kendini sünnet olmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kötü sözler duyulacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, işlerinin karışacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, bolluk içinde yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini sünnet olmak gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Rüyada erkek sünneti görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet eder.

Rüyada sünnetli görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, konfor içinde olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada sünnet cemiyeti görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet hazırlığı yapmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada sünnet çocuğuna altın takmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sünnet düğününe gitmek ibadete ağırlık verileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek zor günler geçireceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top