Rüyada kendinin büyüdüğünü görmek

Rüyada kendinin büyüdüğünü görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kötü sözler duylacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, geçiminin güçleşeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulur.

Rüyada kendinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Rüyada böceğin büyüdüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada yüzünün büyüdüğünü görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının büyüdüğünü görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet eder.

Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada kedi büyütmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada çiçeklerin büyüdüğünü görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, güzel işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top