Rüyada kilodunu başkasına vermek

Rüyada kilodunu başkasına vermek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kilodunu başkasına vermek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada birini çok kilo almış görmek sağlığına kavuşacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini olduğundan kilolu görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalet eder.

Rüyada kadın kilodu görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, umutsuz olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top