Rüyada kırılmış gözlük görmek

Rüyada kırılmış gözlük görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kişinin her işi severek yapacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış gözlük gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın, serbest, hür kalma arzuları içindesiniz.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, işlerinden feragat edeceğine alamet eder.

Rüyada gözlüğü kırılmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük camı kırılmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işarettir.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yeni bir araba satın alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılan gözlük görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top