Rüyada kol saatı almak

Rüyada kol saatı almak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada kol saatı almak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilere ulaşmalısınız.

Rüyada durmuş kol saati görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada altın kol saati takmak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada antika kol saati görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine yorulur.

Rüyada altın rengi kol saati görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kol saatini suya düşürmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kol saat görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, uzak bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye almak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saat vermek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top