Rüyada kutusu görmek

Rüyada kutusu görmek düşmanlarını alt edeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kutusu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Rüyada gözlük kutusu görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada cöp kutusu görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, içine fesat düşeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına yorulur.

Rüyada boş kutular görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada mukavva kutu görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hevesinin kursağında kalacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet eder.

Rüyada kutu içinde köpek görmek kolay yollardan kazanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına delalettir.

Rüyada iğne kutusu görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kendi patronu olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına rivayet eder.

Rüyada süt kutusu görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada kutuda lokum görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top