Rüyada mezarlıktan çıkamamak

Rüyada mezarlıktan çıkamamak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, geçim derdi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan çıkamamak gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Rüyada mezar süpürmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar ve su görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, hasret giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını satın almak elden arka arkaya paralar çıkacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık yaptırmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının mezarını kazmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıktan arabayla geçmek yanlış kararlar vereceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top