Rüyada narın içini görmek

Rüyada narın içini görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Rüyada narın içini gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Rüyada süs nar görmek daha fazla mal sahibi olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalettir.

Rüyada nar elma görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada nar topladığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kudret narı almak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada nar ve incir görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ve nar yemek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, iyiliğe kavuşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar yiyen birini görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top