Rüyada nişanlıyla öpüşmek

Rüyada nişanlıyla öpüşmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet eder.

Rüyada nişanlıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada nişanlısıyla tartışmak huzur dolu günler geçireceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin nişanlandığını duymak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmediği biriyle nişanlanmak kötü günler geçireceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlınla ayrılmak fesatlıklar içinde kalınacağına, kazançların artacağına, dirliğin bozulabileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki nişanlı görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada nişanlısının nişanlandığını görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top