Rüyada ölen bir kişinin mezarını görmek

Rüyada ölen bir kişinin mezarını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kötü duygularından arınacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin mezarını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada ölen kişinin mezarını görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek doyasıya hasret gidereceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, pek az kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi mezarlıkta görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin mezarını açmak yeni başlangıçların yapılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada ölen kişiyi mezarda görmek keyifli sohbetler edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top