Rüyada ayağı yara olmak

Rüyada ayağı yara olmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı yara olmak gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayaklarda yara görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, yeni bir ortama girileceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağında yara görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet eder.

Rüyada ayakları yara olmak kısmetin ve şansın açılacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada ayağı yara görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada ayak üstünde yara görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işarettir.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, bilgi sahibi olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarını yara görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları yara görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kişinin rahat edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top