Rüyada parlayan göz görmek

Rüyada parlayan göz görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinin aksayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada parlayan göz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil göz kalemi görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü adam görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kendi işine kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun gözünün çıktığını görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada gözleri sürmeli görmek keyifli sohbetler edeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada gözünde kan görmek malının artacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aç gözlü olmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top