Rüyada parlayan yıldız görmek

Rüyada parlayan yıldız görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada parlayan yıldız gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada yıldızlara dokunmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yıldız görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Rüyada hareket eden yıldız görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada renkli yıldız görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalettir.

Rüyada yıldızları seyretmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşen yıldız görmek üzgün ve hasta olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız yemek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top