Rüyada ayağın yara olduğunu görmek

Rüyada ayağın yara olduğunu görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, evine haciz geleceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yarardan çok zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada ayağın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ayaklarının yara olduğunu görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin artacağına yorulur.

Rüyada ayakları yara içinde görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, aralarından su sızmayacağına inanılır.

Rüyada ayaklarını yara görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ayağını yara görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, rakiplerin üzüleceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarin yara görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada ayak parmağında yara görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top