Rüyada ayağına kına yaktığını görmek

Rüyada ayağına kına yaktığını görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kara kara düşüneceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına kına yaktığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarda kına görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarında kına görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada ayağa kına yakmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını kınalı görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada ayaklarının kınalı olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top