Rüyada patronunu görmek

Rüyada patronunu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, kimseyle konuşmayacağına, insanların alım gücünün azalacağına, ortalığın karışacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronunu gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada ölen patronunu görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada patronla konuşmak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski patronla tartışmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kocasının patronunu görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada eski patronun eşini görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronun evine gitmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada patrondan kaçmak acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada patron tarafindan öpülmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top