Rüyada patronuyla öpüşmek

Rüyada patronuyla öpüşmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hanesinin bollukla dolacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronuyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada patronları görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının patronunu görmek engellerin ortadan kalkacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada patronun güldüğünü görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, konforunun artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada patronla yolculuk yapmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada patronu hasta görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, hüsrana uğratacağına, yeni bir semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan izin almak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronla tokalaşmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top