Rüyada pencere görmek

Rüyada pencere görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ayıplı yolara sapacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Rüyada pencere gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek umutlarının söneceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işarettir.

Rüyada pencere temizlemek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, rakipsiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereye su dökmek yapılan hataların düzeltileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada pencerede oturmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evinin penceresini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı bakmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada pencereden girmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top