Rüyada polisten görmek

Rüyada polisten görmek işlerin rast gideceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisten gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada polise haber vermek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir polis görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, zinde kalacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada polisin elinde silah görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Rüyada bayan polisle konuşmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulur.

Rüyada polisle sohbet etmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada polise silah vermek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top