Rüyada portakal almak

Rüyada portakal almak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazalara açıksınız.

Rüyada ekşi portakal görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada limon portakal görmek güzel günler görüleceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın portakal görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada portakal mandalin görmek aileden ayrı kalınacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada portakal ağacına çıkmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevsiminde portakal görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal sıkmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulur.

Rüyada portakal suyu almak böyle işlere kalkışacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top