Rüyada saçı kel olmak

Rüyada saçı kel olmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, daha rahat bir nefes alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gözyaşına boğulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına işarettir.

Rüyada saçı kel olmak gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek düşmanından kurtulmaya, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kel görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına tabir olunur.

Rüyada kel bir insanı saçlı görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada saçını kel kestirmek kalp kıracağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada saçın dökülmesi kel kalmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kel insanı saçlı görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Rüyada kel birinin saçlı görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına inanılır.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek suçlamalardan aklanılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top