Rüyada saksıda görmek

Rüyada saksıda görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalettir.

Rüyada saksıda gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada saksı ve toprak görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada saksı içinde yeşillik görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde saksıda çiçek görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek vermek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top