Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla öpüştüğünü görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, işlerinin gerileyeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular somutlaşmaya veya gerçekler kendini göstermeye başlıyor.

Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, elinize para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden kaçmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ölümünü görmek rakiplerine karşı fark atacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, şansının hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin ailesini görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top