Rüyada ayaklarını kesmek

Rüyada ayaklarını kesmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kıllarını kesmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet eder.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek kısmetsizlik yaşayacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını kesmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalettir.

Rüyada ayağı cam kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinde kara geçeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada örümceğin ayaklarını kesmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top