Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Rüyada sevdiği insana dokunmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine dokunmak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak yardıma ihtiyaç duyacağına, maddi çıkmazların biteceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak yani babasına benzeyeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top