Rüyada sevgiliyi küs görmek

Rüyada sevgiliyi küs görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kariyerinin yükseleceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi küs gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Rüyada küs olduğun sevgilini görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada küs sevgiliyle konuşmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada küs olunan sevgiliyi görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun sevgiliyle barışmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle küs olmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs sevgiliyi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına inanılır.

Rüyada küs olduğu sevgilisini görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top